Kold Blomkålsfad

Kold Blomkålsfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nickie Jessen

Indsendt :     

Ingredienser:
 Blomkål
1 agurk
3 tomater
3 æg
1 ds.asparges
150 g.rejer
 salt
 Peber
 
Opskrift:
Damp blomkålen. Lad den blive kold.
Kog æggene hårdkogt. Skær tomat i både og agurken i skiver.
Læg blomlåken hel i midten af et tærtefad. Pynt med æg, rejer, agurk, tomat og asparges rundt om.

Tips:

Servér m. varme flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 10543 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu