Almas Crostata
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Lav en rund bund af det meste af dejen.
Derpå smøres en god blommemarmelade. Rul tynderuller ud af resten af dejen, og læg disse over Crostata'en på kryds og tværs, så mønstret danner ruder Bages i ovnen i 180°C i 30 minutter |
|
Opskriften er vist 12844 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne