Grahamsboller på italiensk
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt af : Angelica Indsendt : Red : |
|
|
Lunkent vand røres med gær, til gæren er opløst.
Så røres honning eller sukker samt salt og mel i til dejen er sej. Mel drysses ud på bordet, og dejen æltes igennem, hvorefter den hæver i ca. 30 min. Efter hævningen formes dejen til et aflangt flute, som skæres ud i 24 skiver. Dejskiverne sættes på en bageplade og pensles med æg. Bollerne efterhæver i ca. 40 min. Bages ved 200 grader i 20 min. Tips: 471 KJ per bolle a 60 g |
|
Opskriften er vist 9830 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne