Sprøde majskager - polenta
Indsendt af : Angelica Indsendt : |
|
|
vandet koges op med lidt salt, og majsgrynene drysses i lidt efter lidt under konstant omrøring, da grynene ellers klumper.
Grøden skal koge i ca. 5 min. under hyppig omrøring, til massen er blevet sej - så tages gryden af varmen, og den hakkede koriander vendes i. Massen smøres derefter ud på bagepapir i et ca. 2 cm tykt lag og afkøles - gerne et par timer i køleskabet. Når massen er blevet kold, skæres den i passende stykker. Stykkerne steges gyldne på en pande med olie. serveres i stedet for ris eller kartofler Tips: 787 KJ pr. person |
|
Opskriften er vist 6111 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2010-06-04 19:33:10 Det er bare godt. Prøv også at komme lidt revet parmesanost i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne