Saltbagte kartofler 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Angelica Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skylles grundigt og koges te par min. i vand
Det meste af vandet hældes fra, så der kun er ca. ½ dl tilbage, som saltet kan opløses i. Når saltet er opløst, hældes kartoflerne med lage i et ildfast fad og bages i ca. 30 min. ved 200 grader, til de er møre, og saltlagen fordampet. Tips: 716 KJ pr. person |
|
Opskriften er vist 14636 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne