Den store frugtkage
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt af : Nete Indsendt : Red : |
Fotograf: Dorte Christensen |
|
Opskriften er vist 767128 gange,
og udskrevet 12742 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (243 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-05-30 14:49:09 Hej, skal den bages i alm ovn eller varmluft. Benthe - 2024-04-20 23:38:27 Til min ovns bradepande lavede jeg 1,5 portion, forbagte bunden i 15 min ved de 200 gr, og igen 25 min med marengsen på så ialt ca 40 min. Jeg har før prøvet flere forskellige måder til ovnen store bradepande anonym - 2022-07-09 11:02:41 det er ikke en frugtkage. Frugtkager er fyldt med rosiner, chokolade og krydret med nelliker, kanel og kardemumme Heidi - 2022-06-22 13:19:28 Jeg ganger opskriften med 2 til en stor bradepande (ovnens størrelse) Helene Thøgersen - 2022-05-29 16:52:12 Hvormange personer er kagen til ?? anonym - 2021-09-14 14:59:02 En vidunderlig kage som alle kan lide Bettina - 2021-07-06 17:57:01 Passer perfekt til alm bradepande ! Det er jo et tyndt lag som i en lagkagebund - virkelig nem og delikat kage Karina - 2021-06-12 21:47:55 Den er på ingen måde til en stor bradepande. Brugte endda kun halvdelen af vores bradepande men den blev stadig mega lav og tør. Man burde nok sætte et mål på den bradepande. Inderlommen - 2021-06-08 17:36:17 Hvor mange personer er kagen til? Hvis man har en meget stor bradepande til ovnen, skal opskriften så ganges med 2 eller 3 . Jeg skal lave kage til 25-30 personer. Er det bedre at lave mange små i feks tærteforme? Camilla Pedersen - 2021-03-26 19:04:51 Jeg brugte en stor bradepande, 1 portion dej. Alt forløb som skrevet i opskriften. Har bagt den før og hver gang smager den fuldstændig fantastisk. 🇩🇰 Kathrine - 2021-03-06 15:18:50 Jeg har brugt en lille bradepande og den passede. Bagte bunden ca 24 min inder jeg puttede marengsmassen på og gav kagen yderligere 5-6 minutter. HUSK: pisk æggehviderne stive først inden du kommer sukker og vaniljesukker i. Jeg kom mandelessens og grøn frugtfarve i dejen. Næste gang vil jeg bruge pasteuriserede æggehvider og lave guf i stedet for at bage det til marengs og frisk frugt oven på guffen. Kathrine - 2021-03-06 14:51:30 Har lige forsøgt med mandelessens og grøn frugtfarve i dejen. spændt på resultatet. jeg ærgrer mig over jeg ikke har brugt pasteuriseret æggehvider for så kunne jeg sagtens finde på at putte hvidemassen, på som guf og frisk frugt ovenpå. Regitze - 2020-04-13 14:16:18 Det er i hvert fald ikke til en lille bradepande (halv str. af den der er i ovnen). Det har jeg lige prøvet og godt nok kan det være deri. Men der er da ikke plads til creme og frugt.. 🙈😂 Line - 2019-09-21 14:52:03 Simpelthen den lækreste kage altså - alle mennesker jeg har serveret denne kage for har været fuldstændig vilde med den! Og jeg der skriver dejen er for tynd - smørret skal IKKE smeltes... Og til marengs skal æggehviderne pustes stive og så skal sukker efterfølgende piskes i lidt efter lidt så sukkerkrystallerne smelter - og så slut af med at putte vaniliesukkeret og nødder i til sidst :) Sine - 2019-09-15 19:41:59 En lækker kage. Forbagte bunden og puttede cremen på med sprøjtepose. Har også forsøgt som glutenfri, hvor mel er skiftet ud med 130 g. final mjölmix, hvilket også gav et lækkert resultat. Louise Lykke Brønsgaard - 2019-05-08 08:21:38 Jeg bager den nederste bund lidt inden jeg kommer marengsmassen på, det fungere rigtig godt. Super lækker kage. Bunden kan sagtens laves klar dagen før Line Jensen - 2019-05-01 12:15:13 Nej smør skal IKKE smeltes - og tror at de mennesker der har fået en alt for tynd dej har puttet smeltet smør i dejen i stedet for blødt smør ;) Lækker opskrift som tit bruges i vores hjem - lige nu er jeg ved at lave den så kæresten kan få den med på job i morgen :) Ane Marie - 2019-04-05 13:46:43 Jeg bager altid bunden først og derefter marengsen på og bager den ½ time derefter. Sinne - 2018-10-06 16:53:19 Skod opskrift, min kage blev fuldstændig flydende selvom jeg gav den 10 min ekstra Teresa - 2018-05-27 15:12:08 Jeg har lavet den med creme til lagkager da heg ikke er vil med fløde og så har lagt nye dansk jordbær på skal have den om lidt Charlotte - 2018-05-13 18:31:22 Totalt ubrugelig opskrift. Lavede den præcis som der stod. Men marengsen blev sort i kanten inden selve kagedejen var færdig. Man skulle nok have bagt kagedejen næsten færdig først og SÅ komme marengs på. Jeg måtte smide det hele ud og lave noget andet. Øv øv Charlotte - 2018-05-12 19:40:00 Alt for lidt mel i. Dejen var tynd som tynd pandekagedej, så jeg kom ca. 50% mere mel i. Desuden er det fuldstændig umuligt at smøre marengsen på den rå kagedej, så hvis jeg forsøger mig igen, kommer marengsen først på når selve kagedejen har fået en lidt fast overflade. Den er i ovnen nu, så nu må vi se hvordan den bliver... Line - 2017-07-02 23:01:51 Kan man erstatte sukkeret med noget andet? Har en svigermor med sukkersyge Jan - 2017-06-25 18:00:35 Der er fejl i opskriften. Marengsen skal ikke blandes inden piskning. Pisk først æggehviden stift og der efter sukker og vanillasukker Tanja - 2017-05-26 13:59:15 Skal smøret smeltes? Sigrid - 2017-04-08 18:26:32 Den er bare lækøer har selv lavet den Inga holt - 2017-02-28 12:36:42 Mums godt jeg fandt jer? anonym - 2017-01-13 21:34:06 Creme fraiche 38% , giver en super konsistens .... Tordis - 2016-10-26 14:59:41 En lækker kage, men opskriften er meget utilstrækkelig. Jeg bagte den nederste kagbund først i 10 min. og derefter kom jeg marengsdejen ovenpå og bagte videre i 25 - 30 min. Til nødder valgte jeg hasselnødder, disse blandede jeg sammen med vaniljesukker og vendte forsigtig i den stivtpiskede æggehvide/sukker masse. Karen - 2016-07-28 20:50:00 - også min ynglingskage.....Opskriften er til lille bageplade! anonym - 2016-07-18 17:47:16 Skal smørret smeltes i denne kage?? En elle anden - 2016-07-06 15:22:22 Hvor lang tid tager det ca at lave den med frugt? anonym - 2016-05-23 19:32:08 Jordens bedste kage. Lagkage bunden kan endda bages i forvejen og med fordel kommes i fryseren. Tages op når den skal bruges Mona - 2016-05-19 14:46:11 Hej Jeg bager den i en folieform str 30×40 og bagepapir i tina hansen - 2016-05-15 22:06:03 hvor stor en bradepande passer denne opskrift til Regina - 2016-05-13 18:19:23 Virkelig god kage! Jeg bagte kagen i det der svarer til en halv bradepande af ovnens størrelse ca. Bunden blev 2 cm tyk. Lige tilpas syntes jeg. Sanne - 2016-05-03 18:02:09 Så snart kagen er kommet ud af ovnen, lægger jeg lys pålægschokolade oven på marengsen. Når kagen er afkølet kan man derved sagtens pynte den af i rigtig god tid, uden at cremen gøre marengsen blød. anonym - 2016-05-02 19:22:18 Hejsa Hvor stor en bradepande bages kagen i ? anonym - 2016-04-29 17:13:03 Hvor stor er bradepanden i bager kagen i????? Pia - 2016-04-20 09:03:24 Vil man kunne erstatte melet med "Rød Finax"? Har en med gluten-allergi i familien, men vil rigtig gerne kunne servere denne kage. Camilla - 2016-04-16 22:28:28 Jeg bager meget ~ bagte denne nederst i alm ovn, begge lag samtidig i Ca. 20. Glemte selvfølgelig nødderne i marengsen, så imens kagen var i ovnen, besluttede jeg at lave noget sukkerristet havregryn, som jeg dryssede på den færdig bagte kage, hvorefter jeg lavede min egen creme med flødeskum i, friske hele blåbær og mosede friske jordbær i cremen, smurte det på bundene og pyntede med friske jordbær, Pistacie marcipan og flotte guld sukkerkugler. Tog den med til en tango fest og fik ros af alle gæsterne, en af gæsterne er konditor og roste den højt. En rigtig lækkerbisken. Jeg skal lave 2 til en konfirmation ~ håber de lykkes lige så godt som første gang. Velbekomme. Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne