Anzac småkager 02

Anzac småkager 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 32 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Macadamianødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Pia Strube

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.smør
1 spsk.akaciehonning
1 tsk.natron
2 spsk.kogende vand
60 g.macadamianødder (rå eller saltede) eller smuttede mandler
125 g.hvedemel
120 g.fine havregryn
160 g.sukker
40 g.kokosmel
 
Opskrift:
Smelt smørret med honning/sirup og rør natron ud i det kogende vand. Tag smørret af varmen og bland med det udrørte natron. Lad det køle lidt af.

Skyl saltenødder og tør dem omhyggeligt før hakning. Hak nødderne groft.

Bland mel, havregryn, sukker og kokosmel i en skål. Tilsæt nødderne. Hæld smørblandingen i, og rør dejen sammen til en stiv grød.

Form dejen til kugler af 20 gram. Fordel dem på bagepapir på 2 plader, så der er mellemrum. Tryk kuglerne flade så de er ca. 1 cm tykke, og tryk kanterne glatte. Bag kagerne - en plade ad gangen - ved 160 grader C. midt i ovnen i ca. 13-15 minutter (afhængig af ovn) til de er flydt ud og jævnt gyldne.

Kagerne er bløde og usammenhængende, når de kommer ud af ovnen. Lad dem stå et øjeblik på pladen, og læg dem så til afkøling på en rist. Kom de kolde kager i en lufttæt kagedåse.

Tips:

Disse kager smager fantastisk, og alle der har smagt dem har været vilde med dem.





karakterer:
Opskriften er vist 20478 gange,
og udskrevet 393 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu