Anzac småkager 02
Hovedingrediens : Nødder - Macadamianødder Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Pia Strube Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret med honning/sirup og rør natron ud i det kogende vand. Tag smørret af varmen og bland med det udrørte natron. Lad det køle lidt af.
Skyl saltenødder og tør dem omhyggeligt før hakning. Hak nødderne groft. Bland mel, havregryn, sukker og kokosmel i en skål. Tilsæt nødderne. Hæld smørblandingen i, og rør dejen sammen til en stiv grød. Form dejen til kugler af 20 gram. Fordel dem på bagepapir på 2 plader, så der er mellemrum. Tryk kuglerne flade så de er ca. 1 cm tykke, og tryk kanterne glatte. Bag kagerne - en plade ad gangen - ved 160 grader C. midt i ovnen i ca. 13-15 minutter (afhængig af ovn) til de er flydt ud og jævnt gyldne. Kagerne er bløde og usammenhængende, når de kommer ud af ovnen. Lad dem stå et øjeblik på pladen, og læg dem så til afkøling på en rist. Kom de kolde kager i en lufttæt kagedåse. Tips: Disse kager smager fantastisk, og alle der har smagt dem har været vilde med dem. |
|
Opskriften er vist 20478 gange,
og udskrevet 393 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne