Ovnbagt helleflynder i syltet blommetomat

Ovnbagt helleflynder i syltet blommetomat , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Ovnbagt helleflynder i syltet blommetomat , billede 4 Ovnbagt helleflynder i syltet blommetomat , billede 1 Ovnbagt helleflynder i syltet blommetomat , billede 2 Ovnbagt helleflynder i syltet blommetomat , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Blommetomater 1 mellem blommetomat vejer ca. 80 gram.
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Æblecidereddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
800 gram Helleflynderfilet
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
   
  Pynt:
1 bdt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
Opskrift:
Skyl tomaterne og kom dem i en stor gryde med vand, eddike, honning og lidt salt. Stil gryden på komfuret ved svag varme og lad den stå til tomaterne begynder at revne. Tag dem af og smag efter, om der er nok salt i.

Del helleflynderfileten i fire lige store stykker og læg dem i et ildfast fad eller fire portionsskåle, som er så store, at de syltede tomater kan være nede mellem fiskestykkerne, Hæld tomater med væde over fisken og krydder med salt og hvidt peber.

Bag fisken midt i ovnen - til den er lidt fast og hvid.

Pynt med frisk basilikum, lige før servering.


Serveres med nye kogte kartofler og hollandaise.





karakterer:
Opskriften er vist 16137 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5214 (1241 kcal)
KJ pr. Pers. 1303 (310 kcal)
Vægt ialt 2465 gram
Vægt pr. Pers. 616 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 211 KJ (50 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 0.9 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu