Ovnbagt helleflynder i syltet blommetomat
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl tomaterne og kom dem i en stor gryde med vand, eddike, honning og lidt salt. Stil gryden på komfuret ved svag varme og lad den stå til tomaterne begynder at revne. Tag dem af og smag efter, om der er nok salt i.
Del helleflynderfileten i fire lige store stykker og læg dem i et ildfast fad eller fire portionsskåle, som er så store, at de syltede tomater kan være nede mellem fiskestykkerne, Hæld tomater med væde over fisken og krydder med salt og hvidt peber. Bag fisken midt i ovnen - til den er lidt fast og hvid. Pynt med frisk basilikum, lige før servering. Serveres med nye kogte kartofler og hollandaise. |
|
Opskriften er vist 16137 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne