Crostata af nektarin og blåbær

Crostata af nektarin og blåbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Nektariner

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
1 pakkeusaltet smør
250 g.hvedemel
100 g.polenta
1 nipsalt
1 tsk.vanillesukker
1 spsk.koldt vand
4-5 Nektariner
1 bakkeBlåbær
4-5 spsk.sukker
 Maizena
 
Opskrift:
Start med tærtedejen. Ælt de to slags mel og smørret sammen, tilsæt vanillesukker og salt og saml det hele med isvand. Det skal ikke æltes for meget (så bliver dejen nemlig ikke sprød). Lad dejen hvile en times tid i køleskabet.

Skær nektariner i både, vend dem sammen med blåbær, sukker og maizena og lad det hvile. Sukkeret trækker saften ud.

Rul dejen ud og læg den på en plade (med bagepapir). Hæld frugten ud på midten, men så der er 3-5 cm kant, der ikke er dækket af frugt. Fold kanten op omkring frugten. Pensl kanten med æg. Bag tærten knapt en times tid ved 200°.





karakterer:
Opskriften er vist 8750 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu