Crostata af nektarin og blåbær
Hovedingrediens : Frugt - Nektariner Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Start med tærtedejen. Ælt de to slags mel og smørret sammen, tilsæt vanillesukker og salt og saml det hele med isvand. Det skal ikke æltes for meget (så bliver dejen nemlig ikke sprød). Lad dejen hvile en times tid i køleskabet.
Skær nektariner i både, vend dem sammen med blåbær, sukker og maizena og lad det hvile. Sukkeret trækker saften ud. Rul dejen ud og læg den på en plade (med bagepapir). Hæld frugten ud på midten, men så der er 3-5 cm kant, der ikke er dækket af frugt. Fold kanten op omkring frugten. Pensl kanten med æg. Bag tærten knapt en times tid ved 200°. |
|
Opskriften er vist 8750 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne