Kaviarmousse 02

Kaviarmousse 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Yogi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 hårdkogte æg
0.5 dl.hakkede løg
2 dl.cremefraiche
3 spsk.mayonnaise
3 spsk.citronsaft
 salt
 peber
100 g.rød kaviar
4 Husblas, blade
 
 Pynt:
50 g.rejer
 
Opskrift:
Æggene moses sammen med de hakkede løg. Tilsæt de øvrige ingredienser, men vent til sidst med kaviaren, så den ikke bliver moset.

Husblassen som er udblødt og smeltet over vandbad, blandes i massen, når den er afkølet en smule.

Anret i en form eller portionsskåle efter ønske.

Køles gerne til dagen efter.
Ved anretning pyntes med rejer.

Tips:

Dild og citron er nærmest lig alt godt fra havet, så pynt gerne med en dildkvist og en skive citron. Purløg kan ligeledes bruges. Server evt. en smule groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 5308 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu