Coleslaw 04
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Dræn yoghurten. Det tager ca. 1 time.
Rør derefter med mayonnaise, flormelis, sennep og citronsaft. Snit/riv hvidkål og gulerødder fint, og hak løg og æble fint. Bland ingredienserne sammen og tilsæt rosiner. Tips: Ved servering pyntes af med brøndkarsen. |
|
Opskriften er vist 33991 gange,
og udskrevet 685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer ae - 2012-10-24 19:24:31 man kan også pynte med waldnødder, samt tilsætte 1 til 2 spsk æbleeddike eller lignende. rigtig dejlig smag:-) Bent Gundersen - 2011-07-16 19:02:26 Denne coleslaw lyder spændene, den skal da prøves imorgen, vi elsker coleslaw så vi vil lave denne som et forsøg anonym - 2009-04-09 16:55:49 Glæder mig til at prøve.. Lyder rigtig lækkert. c",) Per - 2008-06-25 01:03:52 Man dræner yoghurten ved at hælde den op i et kaffefilter og lade den dryppe af, det kan gøres i køleskabet så den ikke bliver for varm, men du kan også bruge græsk yoghurt i stedet, den er mere fast i det end den almindelige danske. anonym - 2008-06-24 21:44:22 Inden jeg kaster mig ud i denne opskrift, må du lige forklare mig hvordan man dræner yoghurten venlig hilsen taus |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne