Rejer i filodej med hytteost
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Angelica Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen tændes på 200 grader.
Ægget piskes med lidt vand til en æggemasse, som senere skal anvendes til pensling af filodej. Derefter laves en syrlig og kraftigtsmagende dressing af hytteost, sennep, hakket dild, citronsaft og salt og peber. 2 lag filodej lægges ud på det bord og klippes over på midten. på hvert stykke dej lægges en lille håndfuld rucola, en skefuld dressing, halvdelen af rejerne og derpå yderligere en skefuld dressing. Kanterne på dejen pensles med æggemasse og foldes omkring fyldet som en julegave, hvorefter overfladen pensles. Pakkerne bages i den forvarmede ovn i 20 min. og serveres evt med en grøn og farvestrålende salat. Tips: Filodej tørrer hurtigt ud så skal anvendes med det samme. NÆRINGSINDHOLD PR. PERSON: fedt 4,3 g protein 50,2 g kulhydrat 21,9 g kostfibre 2,7 g 1390 KJ |
|
Opskriften er vist 11669 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne