Rejer i filodej med hytteost

Rejer i filodej med hytteost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angelica

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 æg
 lidtvand
2 lag filodej (80 g i alt)
75 g.Rucolasalat
200 g.pillede rejer
 evt.citron og dild som pynt
 
 Dressing:
100 g.hytteost 4.5%
0.5 tsk.sennep
1 bdt.dild
 saft af en fjerdel citron
 salt
 peber
 
Opskrift:
Ovnen tændes på 200 grader.
Ægget piskes med lidt vand til en æggemasse, som senere skal anvendes til pensling af filodej.
Derefter laves en syrlig og kraftigtsmagende dressing af hytteost, sennep, hakket dild, citronsaft og salt og peber.
2 lag filodej lægges ud på det bord og klippes over på midten. på hvert stykke dej lægges en lille håndfuld rucola, en skefuld dressing, halvdelen af rejerne og derpå yderligere en skefuld dressing.
Kanterne på dejen pensles med æggemasse og foldes omkring fyldet som en julegave, hvorefter overfladen pensles. Pakkerne bages i den forvarmede ovn i 20 min. og serveres evt med en grøn og farvestrålende salat.

Tips:

Filodej tørrer hurtigt ud så skal anvendes med det samme. NÆRINGSINDHOLD PR. PERSON: fedt 4,3 g protein 50,2 g kulhydrat 21,9 g kostfibre 2,7 g 1390 KJ





karakterer:
Opskriften er vist 11665 gange,
og udskrevet 273 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu