Hurtige fiskedeller

Hurtige fiskedeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angelica

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.torskefilet
1 løg
1 æg
1 spsk.hvedemel
1 spsk.rasp
1 dl.skummetmælk
 salt
 peber
2 tsk.olie
 
Opskrift:
Skær fisk og løg i grove stykker og hak dem kort med salt i en foodprocesser. Kom de øvrige ingredienser i - minus olie, - men vent med halvdelen af mælken, så du kan justere konsistensen til dist.
Når farsen er lavet, formes den med en ske og steges i olie på en middelvarm pande med slip-let belægning, til dellerne er gyldne. De skal have ca. 4 min. på hver side.
server evt hjemmelavet remoulade til.

Tips:

som fisk bruges enten, torsk, kulmule, sej eller lange. Undgå at blænde farsen for længe. Næringsindhold pr. person fedt: 5 g protein: 22,6 g kulhydrat: 8,5 g kostfibre: 0,4 g 718 KJ





karakterer:
Opskriften er vist 8240 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-13 14:52:11
En nem måde at lave fiskefrikadeller på og så smage de jo godt. Prøv evt. at blande lidt citronsaft eller citronpeber i farsen.