Kiras Roulade
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Kira Indsendt : Red : |
|
|
æggeblommee, sukker, mel og bagepulver piskes sammen.
Æggehvider piskes stive og vendes i. Evt. en smule vand, for at få den rette konsistens. Læg bage papir på en bageplade og fold hjørnerne så papiret danner er firkantet form. Kom herefter dejen på pladen bag i ovn ved 200 grader til bunden er gylden. mens den bager skal du ligge et stykke bagepapir på bordet og drysse sukker over. (sukkeret fungerer som mel så du skal ikke spare) herefter laves fyldet. Smelt chokoladen og smørret sammen. Afkøl det lidt og rør flormelis i. så snart kagen tages ud af ovnen skal den ligges med ydersiden ned af mod sukkeret på bagepapiret. vrid et viskestykker med koldt vand og lig det over i 5 sekunder. herefter fjernes bagepapiret fra rouladen. derefter skal fyldet på. smør fyldet ud med en stor kniv eller en palet. husk at lade et stykke på 5 cm være frit på rouladen så den kan lukkes uden fyldet presses ud. Tips: du kan også bruge syltetøj eller flødeskum som fyld i rouladen |
|
Opskriften er vist 4379 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne