Chiligryde når den er bedst
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : Angelica Indsendt : Red : |
|
|
løg, peberfrugter og gulerødder ordnes og skæres i tern. Kødet brunes i en gryde med olien og grønsagsternene tilsættes og svitses kort med, inden krydderierne og hvidløg vendes i.
Tilsæt derefter flåede tomater, vand, rødvinseddike og honning, og lad det simre i ca. 45 min. eller til kødet er mørt. Smag til med salt og peber. De sidste 10 min. koges bønnerne med. Server retten med brød og evt. fromage frais som tilbehør. Tips: næringsindhold pr. person: fedt: 13,7 g protein: 38,8 g hulhydrat: 54 g kostfibre: 12 g 2097 KJ |
|
Opskriften er vist 8629 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Casper J. - 2009-03-01 19:29:48 NAM! Den er saftsusme lækker! Det er dog ikke nødvendigt med mere end 1 dl. vand. Ellers bliver den lidt for 'sjasket' efter min smag. Den bliver sublim med enten den milde "Oaxacan" Sauce, eller den bidske "NagaSaurus" for dem der kan lide stærk mad. Begge saucer kan købes i ChiliHouse, Studiestræde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne