Karrygryde med kalkun og fløde
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt af : Angelica Indsendt : Red : |
|
|
Risene sættes over i 2 dl vand med salt. lad dem koge i 10 min. og trække 15 min. med låg.
Kalkunbrystet skæres i tern. Løget pilles, selleri og gulerødder skrælles og skæres ligeledes i tern. Ingefær skralles og hakkes sammen med de pillede hvidløgfed. Svits kalkunkødet i en varm gryde med olie til overfladen er lukket og gylden. Tag stykkerne op og kom løg æbler spidskommen og karry i gryden og svits det i et par min. til løgene er klare. Vand, bouillon, rosiner, selleri og gulerødder tilsættes og bringes i kog, hvorefter det jævnes med en meljævning af vand og mel. Retten koger i ca. 15 min. og smages til med salt og peber, sukker og citronsaft. De nippede bønner koger med de sidste 7-8 min. kødet de sidste 2-3 min. hvorefter der slukkes for gryden og fløden tilsættes. retten serveres med ris og evt salat som tilbehør. Tips: Næringsindhold pr. person: fedt: 7,7 g protein: 32,7 g kulhydrat: 78,8 g kostfibre: 8,4 g 2185 KJ OBS kalkunbryst skal ikke have for meget for ikke at miste smagen. |
|
Opskriften er vist 10899 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne