Spinatsaute med østerhatte
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt af : Angelica Indsendt : Red : |
|
|
De grove stilke fjernes fra spinaten, og den skylles grundigt i et par hold vand, til den ikke knaser mellem tænderne.
Løget pilles og skæres i fine både, og østerhattene rives i mindre stykker, hvorefter de sauteres på en middelvarm pande i lidt olie. Blandingen krydres med hakket hvidløg, salt og groftkværnet peber. Efter et par minutter, når løg og østershatte er møre, vendes spinaten i og sauterer med, til man aner, at den begynder at falde sammen - den skal ikke have så meget, at den falder sammen. Server sauteen som tilbehør. Tips: Når spinaten tages af panden, skal den stadig være sprød og ikke ligne noget der har ligget i fryseren det sidste år. Spinat har en kraftig smag som kan kræve lidt tilvænning, ellers er den en af de graniturer, der passer til næsten alt, uanset om det er en lidt kraftig stegeret, eller en fintsmagende dampet fisk. |
|
Opskriften er vist 4290 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne