Broccolisalat med bacon 02
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt af : Angelica Indsendt : Red : |
|
|
broccolien deles i fine buketter og kommes i spilkogende vand i ca. 45 sek., hvorefter den afkøles i rigeligt koldt vand. broccolien tages derefter op af vandet og drypper godt af.
Rødløget skæres i fine både og vendes sammen med broccoli, rosiner, dressing og vineddike. Salaten trækker en times tid inden serveringen, så rosinernes sødme kan nå at blande sig med det syrlige i dressingen. Ved serveringen drysses med hårdt ristet og sprødt bacon. Tips: næringsindhold pr. person: fedt: 3,7 g protein: 14,8 g kulhydrat: 19,2 g kostfibre: 4,8 g 718 kj |
|
Opskriften er vist 34293 gange,
og udskrevet 672 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jeanette - 2009-06-13 20:13:15 kan anbefales meget god salat alle i omgangskræsen elsker den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne