Bagte græskarbåde
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt af : Angelica Indsendt : Red : |
|
|
Tomaterne skæres i mindre tern og blandes med resten af fyldet.
Ingefæren skrælles og hakkes fint og blandes med de øvrige ingredienser til marinaden. Græskarret skylles, skæres i både og pensles med marinaden, inden de bages ved 190 grader i ca. 40 min. Når græskarbådende er møre, kommes fyldet over, og de bages i yderligere 10 min. Server dem som garniture til en kødret, eller som en del af en frokostret. Tips: næringsindhold pr. person: fedt: 3,5 g protein: 3,5 g kulhydrat: 13,6 g kostfibre: 5,8 g 420 kj |
|
Opskriften er vist 12608 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-10-20 07:26:37 Ja du kan godt bruge de orange halloweengræskar Mille - 2009-10-19 16:33:25 hvilket slags græskar skal man bruge kan man bruge dem man også udhuler Inge J - 2009-09-24 18:57:32 Denne bagte græskarret er god til feks. en god hakkebøf. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne