Græskarsuppe med gulerod - fedtfattig

Græskarsuppe med gulerod - fedtfattig, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angelica

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.kalkunbacon i tern
500 g.græskar gerne de store orange
4 gulerødder
2 løg
1.2 l.vand
 salt
 peber
2 tsk.grønsagsbouillon
1 tsk.karry
2 laurbærblade
1 dl.fromage frais
 evt.frisk purløg
2 skriver groft brød a 35 g
 
Opskrift:
baconternene ristes på en pande.
Græskar, gulerødder og løg skrælles og skæres i mindre stykker. Stykkerne kommes i en gryde med vand, salt, bouillon, karry og laurbærblade, og koges møre i ca. 30 min.
Laurbærbladende tages op, og suppen blendes. Smag suppen til med salt og peber og server den i dybe tallerkener med 1 spsk fromage frais, ristet bacon og evt frisk purløg. server groft brød som tilbehør

Tips:

Græskar er hårde og genstridige at skære i, og for at få befriet græskarkødet fra skallen kræver en god og skarp kniv. Det letteste er at fjerne skallen, inden græskarret skæres i mindre stykker. Hvis du er rigtig sulten eller værdsætter lidt bid, kan d altid tilsætte nogle grønsager som fyld, efter at suppen er blendet, og lade dem koge med et par min. Især grønne grønsager giver suppen et flot udseende, fx broccolibuketter, ærter og lign. Næringsberegning pr. person: fedt: 3,8 g protein: 30,6 g kulhydrat: 45,3 g kostfibre: 11 g 1436 kj





karakterer:
Opskriften er vist 23150 gange,
og udskrevet 494 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu