Græskarsuppe med gulerod - fedtfattig
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Fedtfattig opskrift Indsendt af : Angelica Indsendt : Red : |
|
|
baconternene ristes på en pande.
Græskar, gulerødder og løg skrælles og skæres i mindre stykker. Stykkerne kommes i en gryde med vand, salt, bouillon, karry og laurbærblade, og koges møre i ca. 30 min. Laurbærbladende tages op, og suppen blendes. Smag suppen til med salt og peber og server den i dybe tallerkener med 1 spsk fromage frais, ristet bacon og evt frisk purløg. server groft brød som tilbehør Tips: Græskar er hårde og genstridige at skære i, og for at få befriet græskarkødet fra skallen kræver en god og skarp kniv. Det letteste er at fjerne skallen, inden græskarret skæres i mindre stykker. Hvis du er rigtig sulten eller værdsætter lidt bid, kan d altid tilsætte nogle grønsager som fyld, efter at suppen er blendet, og lade dem koge med et par min. Især grønne grønsager giver suppen et flot udseende, fx broccolibuketter, ærter og lign. Næringsberegning pr. person: fedt: 3,8 g protein: 30,6 g kulhydrat: 45,3 g kostfibre: 11 g 1436 kj |
|
Opskriften er vist 23213 gange,
og udskrevet 496 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne