Chicken curry
Indsendt af : Kira Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Olien opvarmes og krydderierne svitses 1 minut.
Kyllingefilet skåret i tern blandes i. Læg låg på og sluk for varmen, lad stå i ca. 20 min. Rør indimellem. Resten af krydderierne kommes i. Svitses i 3-5 min. Tilsæt kokosmælk og bring i kog. smag til med salt. server med ris Tips: Tips! Smager super godt med spinat i! |
|
Opskriften er vist 8091 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne