Kartoffelsuppe med bacon - fedtfattig
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fedtfattig opskrift Indsendt af : Angelica Indsendt : Red : |
|
|
Fintsnittede porrer og kartofler i skiver koges møre i en gryde med vand, laurbærblade, timian, bouillon og salt.
Bacon skæres i tern og steges hårdt på en pande, så fedtet smelter af. Når porrer og kartofler er godt møre efter ca. 20 min., tages laurbærblade og timian op, og suppen blendes. Den koges derefter igen i et par minutter og smages til med salt og stødt hvid peber. server evt. formage frais som tilbehør sammen med bacontern og hakket persille Tips: En af de mest populære klassikere, som har overlevet i generationer, er den franske kartoffel-porre-suppe. Hver gang jeg selv laver suppen, bliver jeg imponeret, over at en så enkel ret, kan være så fantastisk. Konsistensen og smagen er rund og blød og den egner sig lige godt som forret og hovedret. Nedenstående ret til 2 personer er tænky som hovedret, men samme mængde gør det fint som en forret til 4 personer. Fedt: 2,7 g protein: 30,8 g kulhydrat: 60,4 g kostfibre: 6,9 g energiindhold: 1655 kj pr. person |
|
Opskriften er vist 43647 gange,
og udskrevet 1146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-01-06 20:08:53 har i mange år været vild med denne opskrift - havde i dag nogle kartofler som burde bruges nu - så lavede denne suppe men da jeg ikke havde porre men lidt squas og løg erstattede jeg porre med det og den blev lige så fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne