Abrikosgrød med gulerod

Abrikosgrød med gulerod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.abrikoser
75-100 g.sukker
1 appelsin, saft og skal
1 citron, saften
150 g.gulerod
 evt. lidt ingefær
 vand
 
Opskrift:
Skær abrikoserne i mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde med citronsaft, sukker, appelsinsaft og skal og evt. fintskåret ingefær. Hæld vand på til det dækker og kog ved svag varme til abrikoserne er møre, og til vandet er absorberet. Prøv konsistensen ved at komme lidt af grøden på en tallerken, der så stilles køligt. Alt efter grødens konsistens kan der tilsættes vand, eller du kan koge lidt mere. Riv gulerødderne, rør dem i og kog yderligere et par minutter. Smag til med citronsaft og sukker.

NB! Hvis abrikoserne er meget tørre skal de udblødes nogle timer før brug. Udblødningsvandet smides bort.





karakterer:
Opskriften er vist 33952 gange,
og udskrevet 379 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu