Sommerfrisk kylling 02

Sommerfrisk kylling 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1-2 spsk.smør eller margarine
4 stykker kyllingebryst à 90-100 g
1 fedhvidløg
2 gulerødder
2 små squash
1 dl.letmælk
2 tsk.maizenamel
1 tsk.frisk hakket basilikum
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.paprika
0.33 tsk.friskkværnet sort peber
2 spsk.reven parmesanost
 
Opskrift:
Dup kyllingestykkerne tørre. Opvarm fedtstoffet på en pande, gerne med teflonbelægning. Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet, og lad dem efterstege, til de er helt gennemstegte. Tag kødet op og hold det varmt.

Pres hvidløget på panden. Skræl gulerødderne. Skær gulerødder og squash i strimler. Steg grøntsagerne på panden ved svag varme, til de er møre, ca. 5 min.

Bland mælk, maizena, basilikum, salt og paprika i en lille skål. Hæld det over grøntsagerne på panden, og lad det hele få et opkog, så det jævner.

Læg kyllingen ovenpå grøntsagerne. Smag til med peber, og lad det hele blive varmt.

Drys parmesanost over, og server.





karakterer:
Opskriften er vist 4377 gange,
og udskrevet 58 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu