Svampe- og peberfrugtsalat
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak hvidløget. Gør svampene i stand og skær dem i skiver. Skyl peberfrugterne, flæk dem og rist dem under grillen. Striml peberfrugterne fint. Pil løget og skær det i tynde skiver.
Bland den italienske dressing med hvidløg, basilikum, oregano, salt og sort peber i en skål. Bland det godt. Vend svampe, peberfrugt, løg og oliven i dressingen. Bland så alle ingredienser dækkes af dressingen. Dæk med plastfolie og stil i køleskabet mindst 30 min og højst 1 dag. Læg blade af romainesalaten på fire tallerkener og fordel svampeblandingen ovenpå. |
|
Opskriften er vist 4995 gange,
og udskrevet 100 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne