Oliven- og tomatsnitter
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen til 200 grader. Beklæd en plade med bagepapir.
Hæld mel, bagepulver, margarine og hytteost i en foodprocessor og bland det hurtigt. Skær olivenerne i skiver og hak tomaterne groft. Bland det hakkede i dejen. Arbejd hurtigt mælken i. Hæld dejen ud på et melet bord. Form derefter dejen til 3½-4 cm tykke stænger. Læg dem på pladen, tryk dem let ud og skær dem i skrå snitter. Bag 20 min eller til brødene er gyldne og lyder hule når man banker på dem. Tips: Denne dej kan fryses før eller efter bagningen. Hvis den fryses før bagningen er det bedst at fryse rullerne hele og snitte dem når de er tøet. Hvis de fryses efter bagningen så lad dem først blive helt kolde og læg dem i en frysepose. |
|
Opskriften er vist 4456 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne