Iransk kabob
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : vimse Indsendt : Red : |
|
|
Risene koges i nogle få minutter, til de er al dente, de hældes i en si og gryden vaskes.
der hældes en slat vand og en klat smør i bunden af gryden, dette bringes i kog, og risene hældes i gryden igen. pak et viskestykke om grydelåget og sæt låget på gryden så dampen ikke slipper ud. lad risene passe sig selv en halv times tid, ved svag varme. løgene skæres i mindre stykker og blendes til det ligner mos, bland mosen godt med kødet og tilsæt salt og peber efter behov. farsen formes som STORE frikadeller og mases næsten flade og steges på panden. de færdige "deller" lægges i et ildfast fad. de hakkede tomater hældes i en gryde og fyld dåsen halvt med vand og tilsæt dette også karry, hvidløg, soja, salt og peber tilsættes efter behov. sovsen hældes i det ildfaste fad og stilles i ovnen ved 200gr. Risene har været på ca. en time nu. så kan der vaskes op og vente lidt til der er gået en halv time, så er risene og kødet færdigt. |
|
Opskriften er vist 4603 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-01-28 23:21:20 KEDELIG RET, HVIS IKKE DET TILSÆTTES FLERE KRYDDERIER, CHILLI, MASSER AF HVISLØG OG MÅSKE KARRY ELLER 2 TSK. PAPRIKA, ELLERS SMAGER DET IKKE AF EN DYT. dET FORBEDRE RETTEN MEGET - HAR SELV PRØVET PRØVET DEN MED MASSER AF OVENNÆVNTE INGRIENSER - SÅ BLIVER DEN SUPÉR GOD, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne