Fiske- og skaldyrssuppe med urter
Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger Indsendt : Red : |
|
|
muslingerne må ikke være for store, men skal derimod være tunge, der betyder at de er fulde af saltvand og levende.
De renses med en stiv børste, hvis nogle ikke vil lukke sig, bør de kasseres. Muslingerne kommes i en gryde med vinen og skalotteløg. Dampes åbne under låg i ca. 10 min., ide gryden rystes et par gange undervejs. Muslingerne tages ud af skallen, og hvis nogle ikke har åbnet sig kasseres de også. Suppen sies over i en gryde. Østers åbnes, så saften fra dem opsamles i samme gryde. De åbne østers gemmes sammen med muslingerne. Halerne pilles ud af jomfruhummerne og de deles i to på langs, idet den sorte tarm samtidig fjernes. Torsken skæres i tern ca. 1.5 x 1.5 cm. Fonden (suppen) koges uden låg til den er reduceret til 2/3 over kraftigt blus. Smørret piskes i den varme, men ikke kogende suppe i små klumper. Torsk og skaldyr tilsættes. Det må stadig ikke koge, men snurre svagt i 4 min. Smages til med salt og peber. Fløden piskes let og vendes i, urterne tilsættes og suppen serveres straks. |
|
Opskriften er vist 24742 gange,
og udskrevet 409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne