Sticky, hvidløgs, kyllinge bider

Sticky, hvidløgs, kyllinge bider, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Clara

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kyllingebryst
 
 til ”panering”
 Æg
 Panko brødkrummer
 
4 tsk.sojasauce
4 tsk.Honning
4 fedhvidløg
2 tsk.hoisin sauce
1 tsk.Revet ingefær
1 tsk.Chilisauce (du kan selv vurdere hvor stærk den skal være)
 
Opskrift:
Skær kyllingen i tern. Størrelsen er efter behov. Vend kyllingen i æg og brødkrummerne og læg dem på en bageplade. Krydre med salt og pepper.

Bag kyllingen i ovnen ved 200 grader C. i 20 min.

Bland Soya, honning, hvidløg, Hoisin sauce, ingefær og chilisauce i en gryde. Bring det i kog og bland så kyllingen i saucen.

Server med lidt ris, andet tilbehør eller spis dem som en snack med lidt sesam og forårsløg.





karakterer:
Opskriften er vist 2725 gange,
og udskrevet 56 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-30 21:23:19
det lyder lækkert, det prøver jeg... BJARNE