Hurtig Tom Kah Gai
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Striml kyllingefiléterne fint. Pil hvidløget og hak det fint. Hak citrongræsset fint. Rens porren og skær den i tynde skiver. Udkern chilifrugterne og striml dem fint.
Opvarm olien i en wok eller på en stor pande. Brun kyllingestrimlerne på alle sider. Tag kyllingen op. Læg hvidløg, citrongræs, halvdelen af chilifrugterne og porre samt al ingefær i wokken. Steg i 1-2 min. Læg kyllingen i og tilsæt kokosmælk og bouillon. Bring det i kog og tilsæt fiskesauce og friskpresset limesaft. Tilsæt resten af porre og chilifrugt. Rør rundt givet det et opkog og drys med koriander eller persille. Servér retten med jasmin- eller basmatiris. Variation: Gryden bliver en rigtig god suppe hvis du tilføjer 2½ dl kokosmælk eller 2½ dl hønsebouillon. |
|
Opskriften er vist 7588 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-10-22 11:25:22 Synes der mangler lidt smag i retten. Jeg vil prøve at lave den som suppe i aften og tilsætte noget karrypasta også. Sidst jeg lavede det tilsatte jeg også væsentlig mere fiskesauce, det kan den sagtens tåle! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne