Æggesalat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : triiine Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør mayonnaise med karry, salt og peber.
klip karsen. Hak hårdkogte æg, vend dem i dressingen med karsen. |
|
Opskriften er vist 414885 gange,
og udskrevet 2818 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (105 stemmer) |
|
Kommentarer Annette - 2017-05-20 13:57:20 Hvorfor ikke bruge purløg. Mange har det i haven. Jeg har tænkt om ikke sennep vil være godt i stedet for karry. ( tænker på sennepssovs til skiden æg er jo godt Ingrid - 2017-02-21 19:03:03 Den må jeg prøve :-) anonym - 2016-06-06 19:23:50 Super god med noget cremefraish gør det mindre fedt:) Nancy Nielsen. - 2016-01-13 17:09:30 min familie og jeg er meget glad for denne æggesalat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne