Æggesalat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : triiine Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør mayonnaise med karry, salt og peber.
klip karsen. Hak hårdkogte æg, vend dem i dressingen med karsen. |
ÆggesalatLav nemt og hurtigt din egen æggesalat til sildemaden, smørrebrødet eller sandwichen med vores æggesalat opskrift. En hjemmelavet æggesalat smager bare bedre end den færdigkøbte fra supermarkedet, og med vores simple æggesalat opskrift er der ingen undskyldning for ikke at lave sin egen. Det eneste, du skal bruge, for at lave en klassisk æggesalat, er mayonnaise, karry, salt og peber, karse og så naturligvis æg. Du kan også bruge purløg fra haven, hvis du er så heldig at have dét.Den bedste æggesalat til enhver lejlighedDen bedste æggesalat er, efter vores opfattelse, den klassiske æggesalat som man kender fra frokostbordet. Gerne toppet med sprød bacon eller rejer. Den klassiske æggesalat gør sig godt til både påskebordet og julefrokosten, men også til almindelig hverdag eller i madpakken. Man går kort sagt aldrig gå galt i byen med en hjemmelavet æggesalat!Gammeldags æggesalat med et sundt twistÆg er sunde og næringsrige – de er fyldt med protein og rig på sunde fedtsyrer, vitaminer og mineraler. Hvis du vil gøre vores gammeldags æggesalat opskrift sundere og mere kalorielet, kan du evt. bruge creme fraiche i stedet for mayonnaise, eller vælge en fedtfattig mayonnaise.Ofte stillede spørgsmål om æggesalat (FAQ)Hvordan laver man æggesalat?Vend hårdkogte æg i mayonnaise, karry og salt og peber og drys med lidt karse. |
Opskriften er vist 416409 gange,
og udskrevet 2823 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (105 stemmer) |
|
Kommentarer Annette - 2017-05-20 13:57:20 Hvorfor ikke bruge purløg. Mange har det i haven. Jeg har tænkt om ikke sennep vil være godt i stedet for karry. ( tænker på sennepssovs til skiden æg er jo godt Ingrid - 2017-02-21 19:03:03 Den må jeg prøve :-) anonym - 2016-06-06 19:23:50 Super god med noget cremefraish gør det mindre fedt:) Nancy Nielsen. - 2016-01-13 17:09:30 min familie og jeg er meget glad for denne æggesalat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne