Friskpresset appelsinjuice
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Appelsinerne halveres og saften presses ud.
Saften hældes på små kander.
Skær et par appelsinskiver og skær en slids i dem så de kan side på kanten af kanden. Pynt evt. med lidt frisk mynte. Tips: Der kan være ret stor forskel på hvor meget saft der er i appelsiner, og man kan ikke bruge størrelsen som rettesnor, men ca. 8 appelsiner til omkring 5 dl. |
|
Opskriften er vist 33940 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne