Skinkegryde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : C*lotte Indsendt : Red : |
|
|
Kødet brunes i olie sammen med løg.
Peberfrugt og squash skæres i små tern, porren i tynde skiver og tilsættes. Chili og pederblanding kommes i og til sidst tomaterne samt vandet. Lad det koge under låg, ved svag varme i omk. 45 min. Jævn blandingen med maizena og smag til med salt og peber. Risene koges. Retten serveres med 1-2 stk. grove flutes pr. pers. |
|
Opskriften er vist 13879 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne