Marcipanrulle
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt af : C*lotte Indsendt : Red : |
|
|
Rul marcipanen til en tynd plade (kom evt. flormelis på kagerullen, så den ikke hænger ved)
skær frugt i tynde skiver og læg dem på pladen - lad ca. 1 cm. være fri i hver side. rul marcipanen med frugterne til en rullade. Pak den ind i bagepapir og lad den trække i køleskabet indtil servering. Servering: skær rullen i små rullade stykker - gerne 2 pr. mand og pynt med streger af smeltet chokolade og evt. frugtstykker. Tips: Rulladen er især god med en lidt kraftig likør, mod modspil til det søde. |
|
Opskriften er vist 9289 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne