Tundeller

Tundeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marianne B

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.champignon
2 ds.tun i vand eller olie
2 æg
0.5-1 dl.rasp
1 dl.madlavningsfløde
1-2 spsk.hakket dild
 salt
 peber
 smør eller olie til stegning
 
Opskrift:
Rens champignonerne og skær dem i tern.
Rør tunen med æg, champignoner, rasp, fløde og hakket dild.
Smag til med salt og peber.
Form farsen til deller og steg dem på panden i lidt fedtstof.

Tips:

Er gode næste dag, kolde, til madpakken.





karakterer:
Opskriften er vist 8140 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu