Tundeller
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Marianne B Indsendt : Red : |
|
|
Rens champignonerne og skær dem i tern.
Rør tunen med æg, champignoner, rasp, fløde og hakket dild. Smag til med salt og peber. Form farsen til deller og steg dem på panden i lidt fedtstof. Tips: Er gode næste dag, kolde, til madpakken. |
|
Opskriften er vist 8128 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne