Indisk karrysuppe 02

Indisk karrysuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : triiine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille løg
0.5 æbel
1 gulerod
50 g.selleri
0.5 ds.fålede tomater
1 spsk.smør
1 tsk.karry
5 dl.hønsebouillon
1 spsk.kokosmel
1 tsk.maizenamel
1-2 dl.kogte ris
 lidtkyllinge bryst
 
Opskrift:
1) skræl alle grønsager og riv dem på den grove side af rivejernet.
2)svits løg i smør og tilsæt karry. lad det svitse men i 2 min.
3)tilsæt de andre grønsager og flåede tomater samt bouillon.
4)tilsæt kokosmel og lad suppen koge i 30 min.
5) jævn suppen med maizenamel udrøret i vand.
6)kog ris og server til som tilbehør.
7)steg kyllingebryst på panden, og findel begafter. serveres som tilbehør.

Tips:

det er lidt stærkt men det smager vildt godt :)





karakterer:
Opskriften er vist 21550 gange,
og udskrevet 507 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-18 07:02:13
Nægter at tro, at noget kan være stærkt med 1 tsk karry - prøv med 1 spsk