Indisk karrysuppe 02
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : triiine Indsendt : Red : |
|
|
1) skræl alle grønsager og riv dem på den grove side af rivejernet.
2)svits løg i smør og tilsæt karry. lad det svitse men i 2 min. 3)tilsæt de andre grønsager og flåede tomater samt bouillon. 4)tilsæt kokosmel og lad suppen koge i 30 min. 5) jævn suppen med maizenamel udrøret i vand. 6)kog ris og server til som tilbehør. 7)steg kyllingebryst på panden, og findel begafter. serveres som tilbehør. Tips: det er lidt stærkt men det smager vildt godt :) |
|
Opskriften er vist 21550 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Pippi - 2009-07-18 07:02:13 Nægter at tro, at noget kan være stærkt med 1 tsk karry - prøv med 1 spsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne