Konfektkage
Indsendt af : Rikke Nydam Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Først piskes æg og sukker sammen. Derefter puttes de resterende ingredienser i. Dejen lægges en bradepande.
Kagen bages ved 175 grader i 30-40 min midt i ovnen. Tilbehør til kagen kan være: Pisket fløde Creme Fraiches Blændet hindbær med sukker i Syltet frugter Tips: Denne kage behøver umiddelbart ikke bruges til dessert men kan og bruges som en fin kage til kaffen. F.eks. til fødselsdag |
|
Opskriften er vist 6028 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne