De Himmelske og sunde speltpizzaer
Hovedingrediens : Mel - Speltmel Indsendt af : Diamante den smukke! Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i det lunkne vand, tilsæt de 150 g mel og stil dejen til hævning i 30 minutter. Derefter iblandes dejen de 500 g mel tilsat vand, mælk, olivenolie og salt. Det hele røres sammen, og dejen stilles til hævning i mindst en time!!!
Tænd ovnen på 220 grader. Kom bagepapir på en bageplade med olie, og rul dejen så tyndt ud som du nu kan. Lav en smart lille pizzakant i siderne. Fyld først det flåede tomatsov på, og derefter det andet fyld. Kom godt med oregano og basilikum på, og så i ovnen i 25 min, til pizzaen er lækker og sprød. Tips: MMMMHH - Jeg lover jer at den smager himmelsk, også for ostehadere. |
|
Opskriften er vist 13978 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer hernandes - 2011-01-19 06:50:24 rigtig god bund, havde fået top karkter hvis den bare ikke havde skulle hæve så længe. kunne læse der var tivl om hvor meget speltmel der skulle bruges. jeg brugte 500 g speltmel og 150 g hvedemel og kom frem til et fantastisk resultat. :) Uo - 2011-01-05 13:13:26 Den er den bedste pizza ever <3 linda - 2009-02-23 19:46:25 Jeg gætter på at det er de 150g der er speltmel. Det virker mest logisk for mig. Dejen hæver virkelig flot op!! Jeg tilføjede lidt kantareller, det ser virkelig lækkert ud. Nu venter jeg bare på at den bliver bagt færdig. anonym - 2008-10-29 14:12:07 De 500 g. mel er det speltmel ?? anonym - 2008-10-29 14:10:18 hvor er speltmelet ?? Den cool personi! - 2008-05-25 14:09:38 Åhh jeg har lige prøvet denne pizza, og den smagr super lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne