Lun røget makrel med nye kartofler
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Makrellen kan servers kold men smager bedst lun, dette gøres hurtigt i en mikroovnen.
Den renses for skind og ben.
Blomkålen koges 5-10 minutter og de nye kartofler ca. 15 minutter. Makrellen serveres med de nye kartofler og blomkål og evt. en skive koldt smør, kan pyntes med lidt dild. |
|
Opskriften er vist 79648 gange,
og udskrevet 993 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne