Dildgryde

Dildgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Snaphanen75

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.skinkesmåkød kylling eller kalkun i tern
2.5 dl.bouillon
500 g.blomkål i buketter
2.5 dl.letmælk
2-3 spsk.majsstivelse
0.5 tsk.sukker
1 bdt.hakket dild
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet kommes i en gryde, og der tilsættes bouillon. Lad kødet koge op og lad det herefter småsimre i 5 minutter.

Tilsæt blomkål og mælk og lad det hele koge op igen. Udrør majsstivelsen i ½ dl vand til jævning af retten og lad den atter koge op.

Tilsæt sukker og dild, og smag til sidst til med salt og peber. Retten hældes i en skål.

Serveres med kartofler og godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 8069 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu