Dildgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Snaphanen75 Indsendt : Red : |
|
|
Kødet kommes i en gryde, og der tilsættes bouillon. Lad kødet koge op og lad det herefter småsimre i 5 minutter.
Tilsæt blomkål og mælk og lad det hele koge op igen. Udrør majsstivelsen i ½ dl vand til jævning af retten og lad den atter koge op. Tilsæt sukker og dild, og smag til sidst til med salt og peber. Retten hældes i en skål. Serveres med kartofler og godt brød til. |
|
Opskriften er vist 8069 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne