Laks med Savoykaal

Laks med Savoykaal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : anderswinthereik

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
40 g.smør
2 skalotteløg
1 Savoykål
1 fedhvidløg
1 spsk.rhinskvin
3 spsk.eddike
1 laurbærblad
3 kvistefrisk timian
1 knsp.bordsalt
1 knsp.peber
1 dl.piskefløde
1 kvistfrisk estragon
 
1 spsk.ekstra jomfru olivenolie
800 g.laks
 
 Pynt:
1 spsk.frisk kørvel
 
Opskrift:
1. Smelt smør ved medium varme i en stor pande og steg skalotteløg og savoykål til det begynder at blive blødt, ca. 4 min.
2. Tilsæt hvidløg, hvidvin, eddike, laurbærblade og timian samt salt og peber. Lad det simre endnu 3 min.
3. Tilsæt fløden. Kog det endnu 2 min. 4. Tilsæt til sidst estragon.

-I mellemtiden varmes olien op ved høj varme og laksefileterne steges 2 min. på den første side og 1 min. på den anden side.
Sluk for varmen og lad dem ligge i panden, mens du anretter kålen på tallerkener og til sidst lægger laksen ovenpå.
Pyntes med friskhakket kørvel og serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 5103 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-05 19:00:32
Smager godt med lidt soya :)