Laks med Savoykaal
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : anderswinthereik Indsendt : Red : |
|
|
1. Smelt smør ved medium varme i en stor pande og steg skalotteløg og savoykål til det begynder at blive blødt, ca. 4 min.
2. Tilsæt hvidløg, hvidvin, eddike, laurbærblade og timian samt salt og peber. Lad det simre endnu 3 min. 3. Tilsæt fløden. Kog det endnu 2 min. 4. Tilsæt til sidst estragon. -I mellemtiden varmes olien op ved høj varme og laksefileterne steges 2 min. på den første side og 1 min. på den anden side. Sluk for varmen og lad dem ligge i panden, mens du anretter kålen på tallerkener og til sidst lægger laksen ovenpå. Pyntes med friskhakket kørvel og serveres straks. |
|
Opskriften er vist 5103 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer nathalie - 2013-03-05 19:00:32 Smager godt med lidt soya :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne