Honingsnitter - Honing snitter
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt : Red : |
|
|
Honningdej:
Lun honningen, til den bliver flydende - kun håndlun. Mel og krydderier blandes og æltes sammen med den lune honning. Dejen skal stå i køleskab minimum natten over. Hjortetaksalt røres ud med en æggeblomme og æltes i honningdejen. Potasken røres ud i 1-2 spsk. vand og røres også i dejen. Ælt dejen smidig med de sidste to æggeblommer. Del dejen i fem portioner. Rul dem til stænger på cirka 35 cm og læg dem på bageplade beklædt med bagepapir. Bag ved 180 grader i 15-20 minutter. Færdig snitte: Når stængerne er bagt, skal de stå et par dage og trække fugt til sig for at blive bløde. Træk en pose over stængerne og stil dem eventuelt i køleskab. Brug eventuelt en blomsterforstøver til at give ekstra fugt. Flæk stængerne på langs, smør et tyndt lag appelsinmarmelade på bundene og smørcreme på en af bundene. Læg den anden bund over. Pensl med smeltet chokolade. Skær 6-7 snitter ud af hver stang. Smørcreme: Rør smør, flormelis og vanille til en blød creme |
|
Opskriften er vist 5593 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne