Honingsnitter - Honing snitter

Honingsnitter - Honing snitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Honningdej:
500 g.honning
500 g.hvedemel
1 tsk.stødte nelliker
1 tsk.kardemomme
2 tsk.kanel
10 g.hjortetaksalt
10 g.potaske
3 æggeblommer
 
 Smørcreme:
250 g.smør
150 g.flormelis
1 vaniljestang
 
 Appelsinmarmelade
 mørk chokolade
 
Opskrift:
Honningdej:
Lun honningen, til den bliver flydende - kun håndlun. Mel og krydderier blandes og æltes sammen med den lune honning. Dejen skal stå i køleskab minimum nat­ten over.

Hjortetaksalt røres ud med en æggeblomme og æltes i honningdejen. Potasken røres ud i 1-2 spsk. vand og røres også i dejen. Ælt dejen smidig med de sidste to ægge­blommer.

Del dejen i fem portioner. Rul dem til stænger på cirka 35 cm og læg dem på bageplade beklædt med bagepapir.

Bag ved 180 grader i 15-20 minutter.


Færdig snitte:
Når stængerne er bagt, skal de stå et par dage og trække fugt til sig for at blive bløde. Træk en pose over stængerne og stil dem eventuelt i køleskab. Brug eventuelt en blomsterforstøver til at give ekstra fugt. Flæk stængerne på langs, smør et tyndt lag appelsinmarmelade på bundene og smørcreme på en af bundene. Læg den anden bund over. Pensl med smeltet chokolade. Skær 6-7 snitter ud af hver stang.


Smørcreme:
Rør smør, flormelis og vanille til en blød creme





karakterer:
Opskriften er vist 5593 gange,
og udskrevet 101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu