Hjemmelavet pitabrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren smuldres og udrøres med lunkent vand. Sukker og salt tilsættes og til sidst tilsættes så meget mel, som dejen kan tage. Dejen må ikke blive for fast.
Den æltes grundigt igennem, til den er blank og smidig og stilles til hævning 1 time. Formes til 10 boller, der trilles ud med kagerulle til ½ cm tykkelse. Bollerne er ca 12 cm i diameter. Efterhæver 15 minutter og bages i ca 7 minutter ved 250 grader C. alm. ovn. Brødene må ikke tage farve, men skal være gennembagte. |
|
Opskriften er vist 81816 gange,
og udskrevet 1717 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Iman - 2008-09-28 12:29:03 Gode pitabrød , og meget lette :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne