Grøn salat med røget stenbider
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Stenbideren plukkes fri af skind og ben.
Salaten skylles og anrettes på tallerkner Radiser og agurk skæres i passende stykker og lægges på salaten. Herpå lægges den plukkede stenbider. Dryp med sennepsdressing eller server den ved siden af. Pynt med stenbiderogn og evt. ramsløg og server flutes eller andet godt brød til. |
|
Opskriften er vist 17272 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne