Grydestegt oksefilet
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt af : Yogi Indsendt : |
|
|
Oksefileten renses for evt. sener, og derefter snøres den.
Brun den på alle sider i en stegepande smurt med smør. Salt og peber drysses ved, og fløden tilsættes. Stegen steges nu færdig i ca. 25 minutter, hvilket er ca. 6 minutter på hver side. Kontroller evt. med stegetermometer. Stegesovsen kan jævnes, eller en grundsovs kan tilføjes den overskydende væde. Tips: Serveres helt klassisk med grønne bønner og kogte kartofler. Børnene vil værdsætte franske kartofler som ekstra tilbehør. |
|
Opskriften er vist 29359 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne