Grøntsagskage
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Nanda Indsendt : |
|
|
Ovnen forvarmes til 175 grader.
Squashen, gulerødderne og kartoflerne rives og blandes. Løget skæres i tynde, korte strimler og blandes i. Peberen skæres i strimler og blandes i. Æggene piskes sammen med krydderier efter eget valg, fx. karrypasta, rød pesto og lidt chili. Tilsættes ca. 1½ tsk salt og blandes med grøntsagerne. Mel, bagepulver og natron blandes sammen og tilsættes grøntsagerne. Det hele fyldes i en smurt bradepande og bages i 20 - 30 minutter ved 175 grader. Tips: Resultatet er en blød kage uden fedtstof eller sukker. Den kan spises som den er eller som tilbehør til en hovedret. Jeg vil anbefale at man krydrer den tilpas stærkt da den ellers kan virke lidt kedelig. Med indiske krydderier er den særligt lækker. |
|
Opskriften er vist 12908 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne