Dressing fra Sydtyrol
Indsendt af : kirsten birk Indsendt : |
|
|
Hak løg og krydderurter og blend dem til en cremet masse med ægget. Hæld eddike i og blend godt.
Tilsæt olien i en tynd stråle, mens der blendes, indtil dressingen har en passende konsistens. Smag til med salt og peber. Dressingen skal opbevares i køleskabet og kan holde sig frisk ca. 1 uge Tips: En salatdressing man bliver forfalden til. Smagte den, og fik opskriften på et lille hotel i Schenna, Sydtyrol. |
|
Opskriften er vist 6004 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne