Salad Nicoise (Vegetarisk)

Salad Nicoise (Vegetarisk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Salad Nicoise (Vegetarisk), billede 4 Salad Nicoise (Vegetarisk), billede 1 Salad Nicoise (Vegetarisk), billede 2 Salad Nicoise (Vegetarisk), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Feldsalat
100 gram Frisesalat
200 gram Kogte kolde kartofler
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
120 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
200 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
25 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Dressing:
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
Opskrift:
Start med at kog æggene.

Rens, skyl og tør salaten. skær de kogte æg, kartofler og tomater i mindre stykker, skær rødløget i skiver.

Anret salaten med de øvrige ingredienser på en tallerken, kryder med salt og peber og pynt med parmesan og dild.





karakterer:
Opskriften er vist 27907 gange,
og udskrevet 388 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7069 (1683 kcal)
KJ pr. Pers. 1767 (420 kcal)
Vægt ialt 1227 gram
Vægt pr. Pers. 306 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 576 KJ (137 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu