Mørbradbøf pasta og rösti
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
|
|
Sæt vand over til pastaen og kog den efter anvisningen på pakken i let saltet vand.
Peberfrugt, pære skylles og renses snittes i strimler, så er det klart til lyn stegning. Afpuds mørbraden og skær den i passende stykker, krydder med salt og peber. Steg nu rösti i smør eller olie på panden i ca. 10 min. Steg mørbradbøfferne og kom til sidst frugterne ved, det hele tages af panden, og hviler under dække. Lav et opkog af stegeskyen tilsat lidt jævner, smages til med salt og peber. Denne ret kan også serveres med kartofler. |
|
Opskriften er vist 16608 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne